Vaniljstång, scilla och en mobil vas

 
(null)

Om cirkus en vecka kommer min container med loppisfynd anlända Göteborgs hamn och en ska ner och möta upp och hämta hem allt. Pirr! Förhoppningsvis helt och fint men gröngöling som en är med detta logistiska härj så väntar en med spänning på att se om mitt packningssätt hållt måttet. Fingers crossed!
I och med att ett gäng pinaler och möbler snart kommer fylla upp vårt hus så pågår nu röj av vind, skrymslen och vrår. En behöver sortera, källsortera, skänka och sälja...så min instagram-bloppis kommer framöver öppna upp igen och fyllas på. Håll utkik! 
(null)

Här om dagen uppe på vinden fann en denna gamla mobil i metall som senast hängde i vår Slaggård under bröllopet vårt. Då fylld med massa fina foton och detaljer. Alltså år 2014! Och här på vinden har den tydligen legat sedan dess. Skämskudde över mängden saker en har och inte vet om. Men fokus på att projekt Röj pågår och att en nu tar tillfället i akt att nu återbruka och göra nåt av detta.

(null)

Med ett gäng glasrör som en fann sparade i en annan påse, tillsammans med över hundra kapsyler och snören för korta för att användas, så trollade en till denna mobila vas för småblomster. Ett ypperligt sätt att plocka in våren och alla dessa fina scillor som tagit över vår gräsmatta så vackert just nu. 
Glasrören är gamla förpackningar för vaniljstänger som med lite bomullssnöre och vanligt skollimm (en klick för att hålla knuten fast på röret) tillsammans monterats för att kunna hänga i mobilen. 
Snabbaste pysslet ever men med maxad effekt i fönstret. Denna lilla vas kommer kunna användas året runt. Och tänk så fint att låta torkade blomster eller vass pryda där i. 
Kommentera inlägget här: