We go together...

...Like rama lama lama ka dinga da dinga dong
Remembered forever
As shoo-bop sha wadda wadda yippity boom de boom
Chang chang changitty chang sha-bop
That's the way it should be
Wah-oooh, yeah!
 
 
Som hämtat ur en musikalfilm svassade en glatt omkring på tivoli häromdagen. Fast i själva verket haltade en med sne rygg Florida State Fair runt med kidzen helt överlyriska. Moi hög på morfinpreparat men lycklig att en efter en veckas sängläge nu vara uppe och röra på sig. Barnen höga på intryck av blinkande lampor, åkattraktioners pirrande i magen och sockervadd. Mannen och svärfadern med berusade på att kolla runt på diverse bilar, militärfodorn och historiska gamla åk. Samt en och annan öl då. Vi hade alla våra olika sätt att kicka helt enkelt.
 
 
På en enorm parkeringsplats och mässarena har ett tivoli byggts upp och allt och alla vallfärdar dit för häng och bus. Barnfamiljer, ungdomar, pensionärer...det finns något för alla. 
Utomhus är det klassiska tivoliattraktioner och inom hus i mässhallarna säljs allt från sängar, bubbelbad, försäkringar, foppatofflor, billigt och högst troligt ohållbart producerade kläder av sämre kvalitet, orkansäkra fönster, doftljus, blinkande saker en inte ens vet vad de ska föreställa men som drar barn till sig som flugor till en flugtejp, mat, dryck och en och annan ballong. Det som inte fanns representerat på denna mässa är nog inte uppfunnet än.
 
 
Det åktes ride efter ride, mumsades gosaker och insöps allt av ljud och ljus. Själv stod en glatt bredvid och tittade på och fick istället hålla i kameran. Dock inte mig emot. Jag vågade inte åka en grej med denna sneda rygg även fast det glatt skämtades om att kanske en typ av bungy jump attraktion vore det rätta för mig för att lägga alla kotor på plats igen.
 
 
Myran och Rich åkte det mesta av karaktär högt, snabbt och stort
 
 
Medans den biltokige Bobbo gärna åkte runt runt i allt med däck.
 
 
Och tänk att en liten tös kan skutta ut såhär glad från spöktåget. Ja mig brås hon då rakt inte på med det...😅
En skön dag och ett välkommen avbrott i vad som annars handlar mycket och städning och packning just nu. Nedräkning för hemfärd pågår.

(null)

Kommentera inlägget här: