Starten på ett nytt decennium

(null)
Gott nytt år gott folk! Hoppas ni hade en förstklassig avslutning på 2019 igår och att den var precis vad ni önskade. Ösig fest med goa vänner, lugn och och ro allena eller nåt mitt emellan. 
Vi firade fint med Rich pappa och särbo samt min pappa och sambo. God mat, mycket skratt och häng runt the fire pit på kvällen i väntan på tolvslaget. Men mer om det sen när en hunnit spana igenom bildern själv.
Med tanke på mitt förra inlägg och vad en tänker om och har för mål med 2020. Min Me-, We- och Ekonomilista så tycker jag verkligen året börjar fab. Check på allt. Mer eller mindre. 
ME:
Vaknade sent (halv sju) och gick upp och drog på mig träningsklädern. Gick ut allena i en timme på en power walk. 
WE:
Satt nyss på verandan tillsammans med Rich. Lilleman sover och de två stora är iväg på stranden med min pappa och hans tjej. Så en plötslig och oplanerad We-tid infann sig och den spenderades med att prata om vad vi vill med vår sista månad här nu, vad som väntar hemma och vad en längtar efter att sätta tänderna i renoveringsmässigt på hemmaplan. Lite framtid och planering tillsammans. Alltid skönt att kunna prata helt ostört och stilla. Så lyxigt!
EKONOMI:
Tog innan lunch tag i och sökte fritidspalts för Myran och ändrade Bobbos föristider i och med att en börjar studera nu om tre veckor. Loggade in på försäkringskassan för vidare planering av föräldradagar, samt loggade in på banken för lite check på räkningar och en ny kontoplan med sparande i fonder som kickar igång nu i januari. 
Som bonus infinner sig nu ytterligare en ME-tid. Rich är runt och påtar i trädgården och gräver upp för att lägga i ett bevattningssystem. Själv sitter en kvar på verandan med en iskaffe och en försenad fölsispresent som kom med posten igår. Rich som köpt Eleanor Roosevelts biografi åt mig. En kan ha det sämre! Bra start på det nya året. Tänker att detta ska få definiera det nya decenniet. Mer ME, WE och EKONOMI!

Lovisa:

Gotta love det rimmet! Kommer bli succé. Puss

Svar: 😘
Emilia Bernehjält

Kommentera inlägget här: