Packning pågår, viktig skola och tejp

(null)

I dagarna tre har en nu intagit vindsrummet som också blivit mitt lager av loppisfynd. En har försökt återanvända packningsmaterial så gott det går men om sakerna ska klara en Atlantresa så har en insett att välpackat är a o o. Så plast 🙈 i alla dess former har införskaffats. Barnen ter sig som Doris i Hitta Nemo och tjoar "Bubblor, bubblor!" för jämnan nu över rullar av bubbelplast.

Myran har börjat hjälpa mig med packningen samt lite små hushållssysslor som att sortera tvätt med mera. Hon får en dollar för hjälp och börjar se kedjan av att hjälpa till, jobba. spara, kunna köpa det hon önskar och längta efter en pinal. En viktig skola.

Själv är en också ute på ny mark gällande containerjakt. En har fått in lite offerter men ännu inte hittat det som sökt. Priserna varierar men ligger alla högt. För högt! Men en lär sig, formulerar om offertförfrågningarna och går påt igen. Nöten kommer knäckas var så säker! Det måste den. För om tre veckor åker vi hem. Hjälp! Och nej! Känner mig varken klar eller redo känslomässigt. 
Kommentera inlägget här: