Vi jobbar olika och andra sortens hundar

(null)
Ett annat fynd från i somras. Men icke mitt. 
Min bror och hans familj var uppe hos oss i Dalarna ungefär en vecka i somras. Kusinbus, utflykter, bad och lek stod på schemat. Och loppis! 
Jag och svägerskan drog på en egen avstickare när grabbarna tog barnen för att bada och jag visade henne alla mina favoritställen kring gården. Det blev mest lite småfynd. En osthyvel, en tröja till Beppe och så. Men sen sprang vi på denna.
(null)
En eldhund så stor och tung att vi inte kunde rubba den. Men den skulle med hem! 
Brorsans familj hyrde i somras ut sitt hus i en hel månad och semestrade själva Sverige runt så deras bil var så tjöckt packad att en tioöring till inte hade fått plats. De hade i stort sett hela sitt bohag med och när bagageluckan öppnades så POFF flög liksom allt i bilen ur likt Kalle Ankas husvagn med soldjäderbakgrund. Så att få in en dunderklump till eldhund kändes föga troligt. Först sa vi att jag och Rich skulle ta hem den till oss i Linköping med vårt släp och så fick de hämta den senare men sen när stuvningen började och med denna i botten så lyckades de tillslut. Mellan eldhundens galler låg kläder inkilat, haha. Allt för att fylla ut minsta springa! 
Nu har det gått cirkus två månader sedan bilen packades. Och jag vet att de packat upp. Så nyfiket slängde jag därför iväg ett sms till bror.
(null)

Vi jobbar olika! ☺️
Kommentera inlägget här: