I rosa och rött

(null)Nu tuffar vi hemåt från Skållöpet Gård där vi kalasat kräftor med massa vänner. Dagen bjöd på strålande sol, trekamp, barnhärj, matlagning ihop och bara allmänt häng och pladder. Ljuvligt! 
Våra vänner Jess och Jake som har stället är ena ypperliga festfixare. Projektledare ut i fingerspetsarna. De hade som vanligt förberett och preppat, lagat mat och donat samt sedan deligerat bort ansvar för att på kalasdagen själva kunna njuta och prata med alla. Fab thinking! 
Det är ju alltid mycket med att ha gäster och nog fixar och donar alltid ett värdpar mycket när det är fullt ös i huset men upplägget är så grymt bra ordnat. Alla har en uppgift att ansvara för. Grilla lunch och plocka undan, fixa med lekar, laga mat till alla barn (tappat räkningen över hur många de är nu när vi ses) och duka fram middagen. På så vis är alla delaktiga, alla hjälper till och alla vet vad som ska göras. Det flyter!
Själv var en med i dukningsgänget. En favoritgren för mig, hehe. Kalaset var ju en kräftskiva så klassiskt rött funkar ju bra men då det kom till mig att många skulle äta havskräftor, krabba och räkor med så såg jag framför mig ett hav av röda och rosa toner till dukningen.
Jag plockade med mig Myrans lampslinga med små lampskärmar på, alla mässingsljusstakar, linnedukar och linneservetter, hampasnöre och köpte till ljus i olika rosa och röda toner. Tillsammans med krondill och andra kräftiga attiraljer så bidde dukningen såhär...håll i er nu för här kommer en bildkavalkad.
(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I värdinnepresent plockade jag med en liten låda med ljung, ekologiskt vin och Änglamarks rotfruktchips, fairtrade kaffe och Tony’s choklad. 
(null)

På kvällen hängdes det i deras magiska växthus och pladdrades inpå småtimmarna.
(null)
En fab helg i goda vänners sällskap! ✨
Tack Jess och Jake! 
Kommentera inlägget här: