De finaste av gåvor

(null)
Veckan börjar lida mot sitt slut. Ganska så välkommet. Rich är borta, morfar har vart här och hållt ställningarna med mig och idag kom mormor ner med tåg för att hämta en överexalterad Bobbo som skulle få åka tåg för första gången. Vår fordonstokige grabb har pratat om detta så länge nu och nu äntligen skulle det ske.
Med sin kånken packad med pyssel, fika och grävmaskin och nerverna något på utsidan kom vi till perrongen och intrycket uttrycktes med "Det låter för mycket". 
(null)
En oro över att det skulle låta lika mycket inne fanns men väl inne hoppade han upp i sätet redo för äventyr. Mormor smsade uppdateringar om att han pratade högt och charmade hela vagnen, hihi.
(null)
Så jag är nu hemma själv med Myran och Beppe och det känns både tomt, konstigt, härligt och mysigt. Underbart att veta att Bobbo får ett efterlängtat 100% fokus på sig och jag och Myran har haft FREDAGSmys en torsdag och mumsar popcorn framför Rapunzel medans Beppe tar en lur.  Kvalitetstid åt alla håll. Tack mormor för att du ger honom detta äventyr! En så underbar gåva. För såhär när jag är hemma med alla tre och mest känner att jag inte räcker till så gör det gott i hjärtat att dela upp sig lite och veta att alla får sitt och är nöjda. 
(null)
Efter att ha lämnat av mormor och Bobbo vid tåget och vi kom hem så kom en granne över, från vår förlängda familj, med en present till Bobbo. Så han har alltså inte fått den än men jag kan lova att han kommer bli eld och lågor överförtjust! Den finaste av gåvor!
(null)
En väderkvarnstallrik!!!
Sån magi! Hur gulligt av henne att fynda denna skönhet. Så efterlängtat till porslinssamlingen. Stor stor puss och älsk! TACK! 
(null)
Kommentera inlägget här: