Cirkus, helgsummering, veckoplaner och så

Hej på er och tusen tack för alla kommentarer och glada tillrop på mitt förra inlägg. Så pepp att höra från er! Debatten är inte slut än och vi fajtas vidare för att få fritids till Myran, ett bättre logistiskt schema för mig så Beppe får mer lugn och ro och Bobbo mer föristid. Ett avlägset mål. Men ett mål.
 
I helgen har vi vart hemma och pulat. På fredagen blev det en spontan liten hämtpizza och champagnekväll. Bästa kombon av fint och fult.
I lördags kom farmor vid tiotiden och vi promenerade ner på stan för en brunch på Stångs Magasin. Hon fyllde år förra helgen så vi bjöd in till detta och lite barnbarnsmys (harkel, läs: barnpassning) ;) Helt ljuvligt att få den avlastningen och få chansen att pyssla ute i trädgården båda två. Richard med fortsatt altanbygge och jag satte tulpanlökar och planterade häck. Min kamera gick tyvärr sönder så jag gick och lämnade in den för lagning och hoppas att det är snabbt fixat för den saknas mig redan.
Söndagen var en riktig kaosdag. Cirkus Bernehall. Knappt värt att nämna. Ingen var på särskilt bra humör och inget harmoniserade direkt. Har egentligen ingen förklaring till varför. Men sånna dagar kommer ibland och denna lägger vi nu snabbt till handlingarna och försöker glömma. Idag känns redan bättre!
 
 
Under denna vecka väntar inplanerad telefondejt med älskad syster som också är bebisledig. Sånt måste planeras ibland då en bara rings om annars. Richard ska åka bort flera dagar så morfar kommer ner och håller ställningarna tisdag till torsdag och på torsdag tar mormor tåget ner för att vända. Hon hämtar med sig Bobbo som ska åka tåg för första gången och är mäkta spänd på denna happening. På fredag rullar sedan jag, Beppe och Myran upp till Stockholm och möter resterande familj där. Vi ska på kräftskiva till helgen och Myran ska på Skansen med mormor. Tanken var att de skulle gå på fredagen men Myran fick inte ledigt från förskoleklassen så vi fick rodda om lite i schemat. I och med att jag är allena denna vecka tänkte vi att det var skönt att ta en tidig helg och åka till Stockholm för lite famlijehäng och avlastning redan under torsdagen, efter lunch när Myran slutar. Men se det gick inte så nu kommer hjälpen hit istället. Inte fy skam. 
 
Inte lätt att ta en bild på denna cirkus. Normalt är alltid någon lite off i sin blick men här bidde visst ingen bra, haha. Samtidigt så summerar det ganska gott hur livet är. En härligt och rörig cirkus.
 
Hoppas ni mår gott. Pöss // e
Kommentera inlägget här: