Bloggtankar

 
Jag har fnulat lite på det här med bloggen en tid nu. Den började ju som en renoveringshistoria där ni fick följa oss i allt vad det innebär att återställa och modernisera en 20-tals villa som blivit uppäten av 70-talet. Vi är ju långt ifrån färdiga, för det blir en väl aldrig, men bloggen har ändrat riktning som ni kanske märkt. Visst handlar den om vad vi gör, huset och renovering och så men i och med att familjen vår har utökats och småbarnslivet är ett faktum så blir det inte bara ett hållbart hus utan än mer ett hållbart liv. Även ohållbart. Jag delar rätt öppet både ris och ros i livet. För det ska gudarna veta att det är inte en dans på rosor och skimrande sockersött att uppfostra barn. Och då renovera mitt i allt. Vad tänkte vi där? Det går ju inte fort just nu...
 
Jag ser att ni läser och jag ser att ni blir fler men samtidigt så undrar jag vad ni vill ha? Mer av? Mindre av? Famailjen? Vad vi gör? Vardag? Hållbara tankar? DIY? Pyssel? Rum för rum med vad vi gjort? Vad vi ska göra? Vad vi borde göra? Hållbarhet? Loppisfynd? TELL ME! För känslomänniska som jag är så tänker jag att jag ska lägga ner ena dagen, ösa på nästa dag eller sen göra bloggen privat och som en egen dagbok en annan dag. Men om ni gillar att läsa och jag gillar att skriva men ni samtidigt får läsa mer av det ni gillar så blir det här väl strålande. Så hit me med era tankar, önskningar, frågor och funderingar. I´m all ears!
Jojo :

Älskar att läsa det som det är nu med det som upptar din hjärna för tillfället. Även när barnaliven tar över det mesta av din tid så delar du ju med dig av ditt hem. Sen gillar jag före och efterbilder och små storys om hur ni gått tillväga och tänkt när ni inrett. Tips kring färg form och inredning vore kul också, bra för en vilsen som jag :)

Kommentera inlägget här: