Gästarbete, spöknät och ombytta roller

God morgon, 
 
Idag är jag back in business på hemmaplan efter att ha gästspelat på jobbet i två dagar. Kick off, mängder av möten, skönt häng med kollegor över frukost, lunch och fika samt lite AW på det. 
Rich höll ställningarna på hemmaplan och det var nog ett nyttigt byte för oss båda. För mig att få lite vuxna samtal, använda en annan del av hjärnan (var faktiskt riktigt nervös påväg till jobbet i måndags över om jag skulle funka/förstå allt, hehe) och släppa kontrollen kring de små med logistik och mat och för Rich för att få en större inblick i det hela. 
I måndags kom jag hem till ett hem i fullkomligt kaos och en uppgiven man som var frustrerad över att han inte hunnit något alls på en hel dag. Utan att vara skadeglad så måste jag ändå säga att det var lite skönt att höra. Hade vart rätt så knäckande om han hunnit rensa alla rabatter, lägga om taket och baka med barnen som heller inte haft ett enda utbrott. Tur att så inte var fallet 😆 Tisdagens hans gick dock lite mer smooth och det var en gladare karl att komma hem till. 
 
På jobbet var mycket sig likt men samtidigt har allt förändrats. Bra och tydlig kombo va?! Nya krafter har kommit i på medarbetarsidan och det är en spännande expansiv och föränderlig fas vi är i. Jag längtar verkligen tillbaka. Det är en härlig känsla samtidigt som jag ska ta mig tid att njuta här och nu på hemmaplan också. 
Våra kärnvärden som någon busat med sitter kvar på väggen. Stor älsk! 😁
 
En härlig positiv vind blåser och nya medarbetare med kraft kommer in och gör feedback övnigar som OH så mycket uppskattas av mig. Alla sätt att positivt få ihop en grupp och ge roser är bra. Här nedan genom att skriva en glad rad om varandra. Vilken vitaminkick att få läsa om sig själv sen. Inte utan att en rodnar en smula...
 
Jag trodde att jag skulle hinna massor dessa dagar och hinna ta tag i några gamla surdegar som jag inte hann med innan jag gick hem men icke. Möten gick i ett och en kilade från rum till rum och stämde av med alla. Även socialt såklart. Roligaste mötet var hos arkitekterna där vi satt och bollade färg och form till vår nya lokal som ska byggas. Materialval som ska göras, planlösningar och hållbarhet.
Mattorna som syns ovan är spöknätsmattor. Dessa vill jag självklart ha in i något av rummen, om inte i alla! Det är alltså fiskenät som driver ute till havs och som fångas upp. Bra städning av haven bara där! Så att inte sköldpaddor med flera djurarter fastnar i dem. Fibrerna görs sedan om och mattor vävs utav den nya produkten. Helt enkelt ett superbra och kul hållbart tänk som jag vill att vi ska välja. 
Vi har en babyboom på jobbet just nu. Jag är inte allena med att vara hemma föräldraledig så att säga. Fem bebisar på tre månader har fötts och igår fick alla dessa goingar en present som välkommen till Storbildsfabriken, som nu kallas för Babyfabriken. 😉 På anslagstavlan i köket hängde en varsin dinglis med ett gåvobrev i.
En tackar ödmjukast för presenten och känner sig lyckligt lottad att få hänga på en så grym arbetsplats. 💚 Och tack för två roliga dagar på jobbet!
 
Kommentera inlägget här: