Fyra månader och gamla stabila hjul

I söndags firade vår minsting Henry Beppe hela fyra månader. Lite klyschigt månne men huah vad tiden går fort! På dagarna hemma ligger han och sover till och från i Richards gamla barnvagn. Alla barnen har använt denna mer eller mindre. Jag tycker den är så vacker. För att inte tala om kvaliteten. I blå manchester och småblommigt foder med det skönaste av knarrigt gung i stommen. Hur fin som helst och utan skavanker. Allt är intakt och även hjulen är hela. Dessa brukar annars kunna börja spricka och falla sönder.
Jag skulle gärna ha kört denna vagn all in men dagens vagnar har ju en fördel med att de är smidigare att fälla ihop och tar mindre plats i både bilen och på bussen, så denna bor här hemma och inomhus. Plus att vi behöver syskonvagn just nu och denna skönhet är inte kompatibel med en ståbräda som alternativ.
Men fyra månader har denna guldklimp hunnit bli och vagnen för vila inne är snart ett minne blott. Inte långt kvar tills han rullar runt nu och allt villt sprattlande ihop med det känns som om det bara är en tidsfråga tills han tar sig ur. Aouch!
Om två veckor cirkus så lämnar vi Sverige för en tid och då kommer denna skönhet stå kvar hemma. När vi är åter på hemmaplan är Beppe månne också för stor för att en säkert ska kunna lämna honom allena sovandes i den. 
Så nu suger en ut det sista ur denna pjäs som blitt som en inredningsdetalj här i huset. 
Och det där med att lämna Sverige ska jag ta och berätta mer om snart...
 
 
Kommentera inlägget här: