Fri-YAY, champagne, fingervantar och tröttmössa

(null)

God fredagkväll,
Denna vecka har slitit mig sönder och samman känns det som. Veckan när jag gav tröttheten ett ansikte. Mitt fejs som känns mer genomskinligt än skimrande. I början av veckan höll jag ställningarna hyfsat och *harkel* sminkade mig på kvällen (och sov med det) en gång för att lura mig själv och se mer pigg ut än en va vilket funkade och jag kände mig mer pigg! Men nu i slutet har det life hacket inte funkat och jag har vart bortom räddning. Lilleman är sjuk och Rich har vart borta mer än hemma så sömnlösa nätter men att ändå behöva gå upp och lämna på föris och i skolan har gjort att jag fått testa gränserna. Måttet var nog rågat imorse när Myran undrade vad jag pysslade med när jag stod och kämpade med att hjälpa henne med att få på fingervantarna. Bara det att det var Beppes små strumpor en höll i handen. Ha! De två kvarvarande hjärnceller i hövut talade uppenbarligen inte med varandra idag. 
Jag tror att jag skrapat ihop en full natts sömn på cirkus åtta timmar. På hela veckan. 
Vi skulle haft gäster ikväll men pågrund av ovan så kastade jag in handduken. Sketatrist men min knopp och kropp förmådde inte mer. Hemmet vårt är allt annat än hållbart för mig just nu. Det ser ut som ett slagfält. Att förmå sig till städning och matlagning och sedan vara social på det gick helt enkelt inte. Tyvärr!
Men nåt bra måste en ju ändå få till såhär en fredagkväll. Så såhär på champagnes dag poppar vi en flaska och bara är en smula. Jag har hunnit fukta läpparna och känner att det räcker gott. Lite Idol, stirr in i kakelugnen och bara andas en smula. En kanske får i sig glaset. Men det är inget självändamål. Sömn är nattens stora mål! Önska mig lycka till!
(null)Lovisa :

Håller tummarna massor! Skicka hit ungarna annars 😆

Lovisa :

Håller tummarna massor! Skicka hit ungarna annars 😆

Svar: Knackar högst troligen på 02:47 inatt då 😉😘❤️
Emilia Bernehjält

Lovisa :

Håller tummarna massor! Skicka hit ungarna annars 😆

Kommentera inlägget här: