Årets loppisfynd?

Har jag sagt att jag älskar loppis? 😆
Rich är bortrest under några dagar och min kärmor är här och hjälper mig och håller ställningarna. Idag tog hon de stora barnen till Leos lekland. Mitt mardrömsställe i kvadrat med basiluskfobi, men barnens favoritplejs. De härjade i tre timmar och jag slapp. Lövley I tell you! Handsprit, handtvätt och handsprit igen när en plockade upp dem. En kan inte vara nog försiktig 😅
När de röjde på leklandet som bäst fick en själv och Beppe möjlighet att göra loppisar. Som jag njöt. Mitt bihang månne inte lika mycket men han är å andra sidan glad att vara där jag är så loppis bidde bra.
Det absolut första jag sprang på, och som jag hunnit fota av i ren eufori, var något jag tänkt på och letat efter en tid. En skötväska och säng i ett. Vi har en resa pågång som jag inte betättat om än, men ska(!), och under den långa restiden och med enbart en resevagn med till två annars vagnburna öngar så funtade jag på om denna modell skulle kunna vara nåt. Men snål, ekonomisk sparsam eller kreativ (kalla det vad du vill) som jag är så kände jag föga för att betala den tusenlapp den skulle kosta ny. Känner inte heller att den är ett måste. Vi torde klara resan utan även om jag tror att den skulle underlätta. Så det faller ju då inom begreppet villhöver. Alltså borde en avstå.
Steg två blev ju ändå att kolla andrahandsmarknaden men jag blev månne för lat för att åka land och rike runt för att få känna på en före köp. Idén kring hur bra denna väsksäng vore kanske bara fanns i huvöt mitt? Och den skulle även kosta mig mellan tre och femhundra kronor vilket  kändes lite mycket för att skicka efter den från Umeå och bara chansa. Så jag släppte helt enkelt tanken tillslut.
Men som en blixt från klar himmel så stod den plötsligt där framför mig. På Linköpings Stadsmission. Idag. För 70:-. Om jag slog en trippel axel? Om jag skrek av lycka? Materiel lycka! YES, OH YES!! Villhöver eller ej. Den åkte med hem. Ibland ska en ha tur! Älskar att springa på det en sökt efter en tid för en spottstyver.
Ihopfälld med många bra fack på utsidan
Utfälld i sängläge med facken ännu på utsidan, så inget innehåll behöver tömmas utan kan vara kvar.
Och med en mjuk tunn madrass inuti
 
 Kommentera inlägget här: