Vindens make over

(null)
Hej hej,
Hur ligger landet? Hoppas ni mår gott och börjar komma längst ner på att göra-listan innan julledigheten tar vid. 
Vi är allena hos svärfar denna vecka då han är iväg på jobb och min mamma har åkt hem. Så huset är lite tomt plötsligt. Förutom moi och Rich och tre röjiga barn då...så helt tyst är det ju inte!
Idag har en inte gjort mer än lite styrketräning, inventering av alla loppisfynd på vinden och massa tvätt.
På tal om vinden så har en inte visat fullt ut vad vi gjort där. Redan första veckan drog vi förbi som en tornado för att skapa ett gästrum för kommande besökare. Nu har Rich faster och min mamma gästat och fått njuta egen svit utan allt bös då det tidigare användes som just ett vindsförråd och såg ut såhär...
(null)
Vi staplade svärfars grejer i en liten sovalkov där uppe och hängde upp ett par gardiner för så det inte syns och så att den större delen av rummet blir en helhet för gäster.
(null)
Inredningen och detaljerna består av sånt en hittat i skåpen här hemma, från trädgården eller loppis.
(null)
Några av mina loppisfyndade lampor utgör nu sänglampor som utan skärm och med LEDlampa i gammal stil står i all sin enkelhet på en träback.
(null)
Älskar detaljerna på dessa lampor!
(null)
Rummet i sin helhet bidde nu istället såhär...
(null)
Mycket trevligare och mer inbjudande om än lite kalt. Mer lull-lull ska loppas och införas, eller vad sägs?
(null)
Nu när två personer har provbott är utvärderingen finemang men med tre små förbättringsförslag; myggnät till fönstret, en spegel på väggen och några krokar på väggen för att hänga av sig.
Den första punkten står på Rich to do och de andra två torde jag fixa i en handvändning på nästa loppistur.
Sen om sanningen ska fram så är det väl inte så städat och fint just nu ändå...från svärfars bös som städats undan så har nu mitt bös istället tagit över och flyttat in, haha! Halva vinden är nämligen fylld med loppisfynd. Oops!
(null)

Kommentera inlägget här: