Vår Thanksgiving

(null)

I torsdags var det ju en av de bättre högtiderna en vet, Thanksgiving. Finns det nåt bättre än umgänge, god mat och tacksamhet? Inga paket. Ingen hysteri. Ingen sill som på ALLA svenska högtider. En älskar dock sill men det är skönt att inte äta det jämt!
Vi firade med vänner och familj. Rich bror kom förbi vilket var väldigt kul. Sist vi sågs var två år sedan så han hade inte träffat Beppe alls och knappt Bobbo. 
Våra närmsta grannar var 20+ pers på sin middag och tittade över lite titt som tätt hos oss. Ungarna springer fram och tillbaks för lek, härj, bös och bus. Så mysigt.

(null)

Bordet dukades i höstiga toner samtidigt som det för oss känns som högsommar och allt är tropiskt. En konstig blandning vilket också gör att en just nu har noll julkänsla. Kroppen har liksom inte fattat att det snart är jul. Ingen snö. Eller slask. Inga minusgrader eller vitgråa färger.
Vi mumsade deep fried turkey tillsammans med alla klassiska tillbehör som mashed potatoes, green bean casserole, yams och stuffing. Hängde runt matsalsbordet i timmar pratandes.
(null)

Jag är så innerligt tacksam för att vi gör denna resa som familj. Att vi har möjligheten att göra detta. Att jag bor i ett land som jag gladeligen betalar skatt i som gör det möjligt för oss att ta ut föräldradagar samtidigt. Tacksam för min man och mina barn. För min svärfar som öppnar upp och låter oss invadera hans hus som en explosion och tornado i ett. Tacksam för det lugn och den harmoni som infunnit sig i min kropp sedan vi kom hit som ger mig mer ork och mer delat ansvar som tillsammans gör mig till en bättre mamma. En positiv spiral. En är så innerligt tacksam för detta familjeäventyr.
(null)
Mitt senaste vintagefynd btw. En åttiotalsblåsa som en hittade på Goodwill för, harkel, sex dollar! 🙌 Lite tacksam för det å måste en säga.
(null)


Kommentera inlägget här: