Trall-la-la-la-laaaa

En grej på hemmaplan som vi ännu inte titta på ordentligt att ju sommarens trallbygge. Jag har ju lovat att visa vad vi pysslat med.
Platsen för trallen är vid balkongdörren ut från köket. Här inunder vårt ljuvliga körsbärsträd där vi haft både matbord och soffgrupp springer vi in och ut under årets varma månader och hur mycket skräp och fnutter som helst dras in i köket och vidare in i huset. Gräset och de mossiga stenplattorna från 70-talet levererar mycket smått under fötterna.
Som vanligt är det vinnande kombo av Rich som konstruktör och byggare samt en själv som idéspruta, kravställande smakråd och sedan inredare som levererade ett vinnande resultat även denna gång. 
Materialet, icke åternvänt denna gång - utan inhandlat på ByggMax, har släpats hem i omgångar med släp.
Ytan är stor och skapar verkligen känslan av ett rum till. Nästa säsong ska en stor trapp byggas längs hela denna sida. Jag önskar det så för att en ska kunna både gå ner, sitta och ta en kaffe samt ha blommor utplacerade i krukor - samtidigt.
Just när Rich trodde att han nått slutet på trallbygget insåg vi vår miss i kommunikationen mitt i småbarnslivet. Jag var envist säker på att jag tydligt sagt att trallen ska gå hela vägen bort till den lilla pergolan och vår grillplats. Rich menar lika envist att han inte hört detta. Jag höll med! Att han inte hört alltså. För han lyssnar så dåligt :P Men nu har det trallats vidare och även grilldelen är inkluderad till helheten.
 
Innan vi åkte hann Rich med att fälla in deck lights i vissa delar. Dessa lyser upp rosenbusken och ska även komma att lysa upp en hörna av vildvin/murgröna som ska klättra som ett insynskydd mot grannen.
 
Bilderna är månne lite somriga och strax innan vi åkte var färgerna mer såhär
Jag ser så mycket fram emot nästa säsong i detta nya uterum där det då ska byggas ett litet utekök!
Kommentera inlägget här: