Tjo flöjt...

(null)

...Skål och tack, Tjossan kärring och Ja ä inte dö än. I bokhyllan hemma ligger vackra böcker med roliga titlar, fyndade på loppis, på hög. En hann nästan klart med bygget  ✨ ska visa er i dagarna snart!

Nu sitter vi i bilen påväg mot Arlanda och en hotellnatt innan resan mot ett familjeäventyr startar imorgon. I dagarna två har vi packat och röjt hemma. Huah! Villan lämnades i toppskick. Undanplockat och städat. Nästan synd att lämna då, hehe. Tempot har vart högt och att göra listan lång. En har varken hunnit eller orkat kika in i de sociala kanalerna. Vare sig för att själv uppdatera er eller ens för att spana in vad ni gör. 

Myran och Bobbo har lekt med kompisar hela dagarna och mycket kramkalas bidde det och en del tårfyllda hej då. Myran har införskaffat brevpapper för snigelpost och ska även skicka vykort men sen också mail med en egen mailadress nu. På så vis ska vännerna inte kännas allt för långt borta, hon kan ha kontakt med skolkamraterna men även öva sig på läsning och att skriva.

Imorgon väntar en elva timmars resa. Vi blir hämtade på flygplatsen i Florida av Rich pappa vilket är skönt. Och just nu är det min pappa som kör oss från Linköping till Arlanda i sin stora buss. Förstklassig uppställning och hjälp av våra fäder.

Pass, vagn, väsksäng, sjukt många väskor, en man och tre barn är med. Check ✔️ Nu drar vi! Kommentera inlägget här: