Thanksgiving

(null)Idag firar vi min absoluta favorithögtid, Thanksgiving. På rätt dag och allt! 
På hemmaplan har Rich och jag sedan vi träffades för över tio år sedan alltid bjudit in till middag och firat på en fredag istället. Thanksgiving är ju alltid på torsdagen men i Sverige är en fredagsmiddag så mycket härligare att styra då det inte är en svensk högtid och ingen är ju ledig dagen efter. Så vi firar alltid på fredagen. Fredagen efter är ju även ändå en riktig skitdag (Black Friday) så det känns bra att göra något gött av den dagen och inte anamma köphetsen. Istället äter vi gott med vänner och familj. Mer min melodi. (null)
Kalkon, stuffing, green bean casserole, gravy, cranberry sauce och mashed potato. Det är den traditionella grunden. Sen brukar vi alltid ta ut svängarna lite med olika experiment varje år. Min klara favorit, i en annars ganska stabbig middag, är en fräsch sallad på ruccola och grönkål md granatäpple, apelsin och chèvre. Det brukar jag göra till julbordet också.
Idag firar vi hos Rich pappa här i Florida med grannar och familj som kommer över. Menyn är ganska klassisk men kalkonen ska friteras hel! Helt nytt för mig. Spännande och en lovar att återkomma med en utvärdering. Ska försöka hinna visa på Insta Stories! 
Önskar er en fin Thanksgiving och en bojkottad Black Friday! Gör nåt mysigt med familjen istället för att sticka ut och köpa saker som en villhöver! Pöss // e
(null)

(null)

(null)

(null)     
Kommentera inlägget här: