Morgonrutin och känslan so far

Hej hopp!
Varje morgon börjar vi nu med att göra "läxor". Före, under och/eller efter frukost tar vi någon av Myrans böcker och hon räknar, läser eller skriver. Även Bobbo som vill göra allt som storasyster gör har sin egen bok där det målas, dras streck från prick till prick eller annat klurigt. En fin rutin att starta dagen med och Myran är så innerligt lik mig som barn. Hon skriver listor, checkar av och håller oss andra med scheman om vilken ordnig vi ska göra saker under dagen. En riktig projektkoordinator ut i fingerspetsarna. 
Dagarna nu går i stilla lunk. Vi tar det som det kommer, hittar på det vi känner för och jag bara njuter av att ha det såhär. På Bobbo märks en positiv förändring direkt. Mindre stress och vardagstider att passa har direkt gjort honom till en harmonisk pojk och hans busiga och humoristiska sida fullkommligt bubblar. Det värmer så gott i hjärtat och det känns så otroligt lyxigt och härligt att kunna ge barnen och oss detta. Tid. Äventyr. Umgänge. 
Anonym:

Helt underbart att höra att Frank mår så bra 🥰

Jojo:

Fasiken vilken bra grej att fly alla tvångsmässiga tider och novemberrusk! Guld att ni kunde göra detta!

Svar: En ynnest! 🙏 Var länge sedan en kände sådan harmoni i kropp och knopp. Att ta dagen som den kommer, finna tid för fys och mys. Få måsten. Så glad och tacksam att vi gör detta och att vi har möjligheten till det.
Emilia Bernehjält

Kommentera inlägget här: