Lite som hemma ändå

(null)

En stor del av tiden här ängnas åt aktiviteter och utflykter. Förra helgen var vi på road trip och i veckan har vi haft Rich faster här på besök vilket gjort att vi åkt runt endel och sightseeing’at. Mycket tid utan uppkoppling vilket gjort att inlägg och uppdateringar uteblivit men samtidigt har en valt att inte stressa med det utan att vara här och nu. 

Men idag är vi på hemmaplan och bara är. Efterlängtat och skönt men en märker samtidigt att barnen hamnar i luven på varandra allt lättare. Det är nyttigt dock att bara va. Myran är som jag. Kan pula en hel dag med allt och inget. Hon har lekt i flera timmar med Lego, papper och tejp. Byggt upp en värld av ingenting och fantasin vet inga gränser. Bobbo däremot har ett behov av lite mer aktivitet. Han leker oh så fint en bra stund men tycker om när det händer mer grejer. Så att bara åka till affären och handla mjölk kan räcka dagar som denna.
 
Livet är lite som hemma ändå. Vi måste tvätta och städa precis som hemma. Idag har jag passat på och dragit igenom berg av tvätt från vår road trip. Vikt, lagt på plats och bäddat rent. Men hemmahäng här genererar även umgänge precis som vi brukar ha det på hemmaplan. Vänner och grannar kommer förbi titt som tätt. Svärfars hus är likt vårt på så vis. Ett centrum för häng och möten. Här kommer och grannar och kompisar mest hela dagarna. Till stor del hängs det mest i garaget eller verkstaden under eftermiddagen och till kvällen runt eldstaden. Där emellan på husets verandor. Fram eller baksida. Och så lunkar det på. Mmm...Livet ändå! En njuter!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Kommentera inlägget här: