Första loppisrundan i USA

När vi landade i måndags så sa vi att tisdag och onsdag skulle främst användas till att komma iordning. Packa upp, utforka närområde och handla sånt av vikt. Till Beppe som är fyra månader, snart fem, har vi en uppsjö av ärvda pinaler på hemmaplan i Svedala. Sånt som är användbart och som både Myran och Bobbo haft. En babysitter (som vi ärvt från min syster), en Bumbostol (som vi fått från en vän när de vara klara med den för sina barn) och en hoppgunga (som vi köpt på loppis). Saker som är kul för Beppe och även sköna som avlastning för min rygg.Pöh! detta kånkande. Vi hade inte möjlighet att ta med oss sakerna men det känns samtidigt hål i huvudet att åka och köpa allt nytt. Så på tisdagen gjorde jag en sökning på nätet och la en första rutt av loppisar och second handbutiker. Myran skrev en lista på sakerna vi letade efter och så gav vi oss iväg. 
Den första butiken "Once upon a child" åkte vi först förbi med bilen och jag slängde ett snabbt öga in och ratade den. Det såg inte alls ut som en second handbutik utan som vilken leksaksaffär eller barnklädesbutik som hellst. Inget begagnat alls trodde jag. Så vi åkte till andra sidan av detta shoppingområde och började vår jakt på Goodwill som är en second handkedja likt Myrorna eller Röda Korset hemma. Massa skoj hittades men inget av det vi sökte så vi gick tomhänta därifrån. 
Efter ett litet lunchbrejk gick vi tillbaka till butiken jag så snabbt ratat. Hemsidan sa ju tydligt andra handsgrejer när jag läste på och väl inne fann jag mitt Mecka.
VIsst var det andra handsgrejer! Och sicken organisation sen. Jag bara gapade, häpnade och småmös innombords en smula.
Gång efter gång med billiga, superfina, tvättade och i storlek och modell hängande plagg
Även en hel gång med sparkdräkter i julmotiv. Rimligt! :)
 
Vi åkte därifrån med två saker från listan. En typ av babysitter/stol samt ett babygym. Beppe fullkomligt älskar det och är en nöjd och glad kille på upptäcksfärd nu. Min rygg får sig även en välbehövligt brejk och bäst av allt är att vi nu hittat ett ställe som ligger nära om vi kommer på mer saker som saknas honom under dessa tre månader. Där vi även kan lämna in det han under resan nu växer ur då det är högst onödigt att släpa hem igen eftersom vi känner oss fullt klara med babyfabriken. Även fast Myran tycker att hon bör få minst tre syskon till! PÖH! Vi har lite snällt försökt hinta till henna att DET INTE KOMMER HÄNDA! :D 
Kommentera inlägget här: