Count your blessings

as well as gators.
(null)
Här om dagen tog vi en biltur på en timme till Okeechobee för ett loppismarathon (mer om det sen). Påvägen dit passeras kanal efter kanal med sötvatten i som tas från den stora sjön Lake Okeechobee. Samma kanalsystem som finns runt vårt hus. I dessa kanaler bor de. Alligatorerna. I alla dess storlekar.
Myran som var dag flyger upp till frukostbordet och sina "läxor" (en fullkomligt älskar hennes entusiasm och glädje till att lära) är nu på några sidor i boken som handlar om FLEST och FÄRST. Visste ni att det heter så? Färst! Jag satte kaffet i vrångstrupen och trodde det var tryckfel, haha. Denna hemskolning är nyttig för oss alla. En lär sig nytt var dag!
Med flest och färst färskt innanför västen så hittar vi moment att applicera den nya lärdomen på i vår vardag. Nu räknades det alligatorer. Myran vann med 34 stycken. Beppe kom två och fick ett gediget försprång på 20 stycken av en snäll storasyster, då "han sitter i mitten och inte ser nåt och kanske inte förstår vad vi gör. Och sover mest." 
(null)     

Kommentera inlägget här: