Big fail

(null)
Vi är ute och road trippar. En tur norrut i Florida och vädret slog plötsligt om. Utanför bilfönstret ser vi folk i mössor, långbyxor och dunjackor. För dem är det ju vinter här nu. Haha, gapskratt kände vi. Kom till Sverige bara. Så illa kan detta inte va ju. Och när vi klev ur bilen så var det månne inte fullt så kallt som Svedala är just nu. Men 12 grader och nordanvind när en strosar Saint Augustin i sommarkläder och barnen klagar "Mamma jag fryser" och "jag vill också ha min dunjacka!" kändes som ett enormt BIG FAIL! 
Hemma hos svärfar ligger våra dunjackor vi reste i från Sverige, alla långbyxor och långärmade tröjor vi har med. Tillochmed vantar och mössor. Varför kollade en inte väderprognosen!? Varför?! Hoppas nu innerligt på att finna en fleamarket som har det vi behöver. För att köpa nytt och nyproducerat är det sista en vill. Speciellt när det vi behöver redan finns hemma i garderoben. Och speciellt när det handlar om en egna tillkortakommanden vilket känns lite  tungt när en är en projektledartyp och organisatör ut i fingerspetasarna. Så att inte lyckas med en packning är en smärre käftsmäll. En tänkte ju att Florida, det är varmt det. Men här går vi nu i shorts och t-shirt bland folk som ser ut som om de är påväg till After Ski. Hepp! Who the fuck is Alice?
Som vi längtar efter våra mössor och vantar! Skratta bäst som skrattar sist. :D Nu går vi och tar en varm choklad! Kommentera inlägget här: