Barnvänligt, arkadspel och hällregn

(null)

I onsdags tog vi en tripp in till West Palm Beach för ett museibesök. Det kändes passande då regnet fullkomligt vräkte ner. Barnen var dock väldigt fascinerade över mängden regn, hur det fullkomligt forsade på gatan, bildades sjöar och hur hög ljudnivån blev. Det lät som ett helt flygplan tycke Bobbo.
Vi käkade på ett ställe som heter Bradley’s. Ett typiskt diner-hak med simpla burgare på menyn. Men ack så goda. Ljudvolymen var hög och sportintresserade som såg olika matcher på tv blandades med locals och barnfamiljer. En skön mix där alla var välkomna. Stället ligger precis nere vid hamnen och på uteserveringen kunde en sitta i solstolar under palmbladstak. Det gjorde vi dock inte nu pågrund av regnet. 
Men där inne fanns att göra för barnen likväl. I en liten hörna trängdes spel för liten som stor. Arkadhimlen. 
(null)
Myran och Bobbo fastnade för ett fiskespel och fångade olika sorter för fulla muggar. För varje poäng de tog fick de sedan en biljett och för intjänade biljetter fick de sedan välja varsin leksank som vinst. Ett ypperligt sätt att hålla barnen underhållna steg för steg under ett restaurangbesök. Barnvänligt deluxe. Och win win tror jag bestämt. För barnen. För oss föräldrar. Och för övriga gäster. 
(null)     
Kommentera inlägget här: