Hej från bubblan


(null)

Igår eftermiddag gjorde vår lilla segpropp, stugsittare och tjuren Ferdinand (Jag trivs bättre här...) entré i världen efter att ha blivit uttvingad, som Myran uttrycker det. 
Vi hade bokad tid för Operation: Vräkning på förlossningen vid 08 och efter lite undersökningar var kalaset igång kl. 12 och Beppe född strax innan 16.
Det gick fort men efter att ha hört och läst att igångsättning kan ta 2-3 dagar så känner en sig så nöjd med detta. Och för ett kontrollfreak som en är där det råder viss panik kring smärta så är en förlossningssituation en anings obekväm. Men nu planerades det in en epidral innan de tröck på "startknappen" och jag kände mig både trygg och väl smärtlindrad.

(null)
Spana in min näsa! Lustgas ftw! :D Skavsår deluxe.

Idag har storasyskonen vart uppe på BB och hälsat på sin lillebror för första gången. Ett efterlängtat och spännande möte.  (null)
Vi är kvar en natt till då ett mindre blåsljud på Beppes hjärta upptäcktes imorse när vi stod redo med väskorna för att åka hem efter läkarkontrollen. Ingen större oro råder dock då detta är vanligt hos nyfödda, men de vill självklart bevaka och se att det växer bort och då är än mindre imorgon. 

Det var nog allt från bebisbubblan just nu! Må så gott! Puss // Emi