Trä, Fawlty Towers och back to the crime scene

(null)
Idag för fem år sedan vaknade en upp alldeles pirrig och förväntansfull här på gården. Närmare 90 nära och kära skulle komma och fira med oss när vi under en kort och koncis ceremoni sa JA! till varandra i trädgården för att sedan slå klackarna i taket inne i vår fina Slaggård.
(null)

(null)

Idag vaknar en upp på samma underbara gård omgiven av familjen som nu vuxit.
Vi vaknar i olika sängar, för att livet har på fem år gett oss två härliga illbattingar till och nu är vi fem i familjen. Rich delar den stora dubbelsängen med Myran och Bobbo och en själv delar slaf med en ständigt tuttande Beppe. Så livet blivit! Så fantastiskt! Tio år tillsammans och fem år som gifta. Den du! Träbröllop idag och det känns galet bra.

(null)

Firandet ikväll blir en middag med familjen på Villa Gladtjärn, ett stenkast från vår gård. Lite ironiskt då samma ställe (fast då under annat namn) höll på att bli min död under bröllopshelgen och under stora delar av planeringen innan. Saker som dubbelbokade hotellrum för majoriteten av våra gäster och fel mat var bara delar av vad de lyckades leverera under vår bröllopshelg. Min brorsa rate’ade dem på Facebook som "Dalarnas Fawlty Towers, fast utan humor". Ja, för flera av våra bröllopsgäster fick faktiskt nycklar till rum där det låg personer och sov när de klev in. Det var personer som jobbade natt på ett stålverk i stan och som då sov på dagen. Snopen känsla när man checkar in. Och hyfsat läbbigt när en ligger och sover att det kliver in en främling.
Nu är dock hotellet i nya ägor och hela verksamheten håller på att lyfta vilket är toppen! Så där firar vi ikväll. Back to the crime scene. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Tack för fem fina år med dig Rich och för fler på gång!