Mål med nästa år...

(null)

Tack 2019 och välkommen 2020!
En skiter gott i det där med löften men mål har en däremot alltid och de kan i år summeras med; Me, We och Ekonomi

En strävan att under 2020 bli än bättre på att prioritera listan nedan och att göra den än fler gånger jämfört med 2019. Som en nyckel mot ett hållbart liv.

ME - mer egotid. Att träna, njuta av musik och läsa, skriva, pyssla och bara va en smula. I min absoluta och totalt fantastiska ensamhet. Att ha egentid på bortaplan likväl som på hemmaplan ger mig kraft och energi att vara den jag vill vara. För mig och för de mina fina.

WE - mer dejter one on one med mannen min samt allena med barnen ett och ett. Att inte alltid röra sig i grupp av en hel familj, hur fint det än må vara ock. Tvåsamheten ger inblick och engagemang, samtal och gemensamt fokus, inkänning av nuläge och styrfart till morgondagen. En inbjudan till världen de två ögonen framför mig anförtror.

EKONOMI - mer fokus och engagemang till min egen finansiella framtid. Att bygga mig en trygghet ekonomiskt för sen. Lära mig och fördjupa mig i viktigheter som i min natur är av noll intresse. Skapa mig ett driv och en nyfikenhet kring det en inte kan. Genom att läsa och lära, sålla och sälja, hyra och dela. Många bäckar små ska nu bli stora.

Har du några mål, löften eller förhoppningar för nästkommande år? 💫

Gott nytt gott folk! Tusen tack för ert engagemang och er glädje! 😘
Kommentera inlägget här: