Godmorgon, godnatt och Jansson

(null)
God morgon,
Eller mer godnatt här! 
En ska just krypa ner i bingen efter en urbota skön kväll. Spontant indroppande från grannar som blev en långkörarmiddag och lite kvällssudd. Älskar just den typen av sammankomster. Som bara händer.
God mat, häng runt the fire pit ute i trädgården och rödvinssås till middagen. Jo visst är det ett tillbehör men ett tillbehör som en annan gladeligen skulle äta som soppa med sked. Så gott!
Mestadels mysiga samtal men även lite eldigt bök kring Trump och Greta. Olikheterna, argumenten och diskussionerna tycks aldrig sina och vi kommer tillbaka till ämnet gång på gång. 
Snart är det fjärde advent och julen närmar sig. Vi ska göra en Jansson och ta med till julbordet och använder ansjovis som vi plockade med hemifrån. Själv tycker en faktiskt det är godare utan ansjovis men traditionen säger ansjovis, så ansjovis det blir!
Om några dagar kommer min pappa och hans sambo hit och då vi har ett gemensamt intresse för loppisar, far min och jag, så står det en hel del sånt på agendan. En ny som en inte besökt än vilket känns spännande!!
En skön lördag har tuffat förbi och jag har börjat slå in och packa ner alla loppisfynd som gjorts nu under två månader. Det är en hel del att slå in i stötdämpning så allt klarar resan hem vill en lova.
Hoppas ni mår gott och har påbörjat julledigheten 💫
Kommentera inlägget här: