Det såg i varje fall bra ut

(null)

Juldagen. Fast som julafton här. Idag firar alla amerikaner jul. Ett stilla lunk i här omkring. Affärer stängda och inte mycket folk ute. Vi tog en promenad i området och mötte mest lite ungdomar som var ute och åkte olika moppar, dirt bikes och lätta motorcyklar påväg ner till den stora kanalen. Skogen där innan är full av olika spår som det bränns på rätt bra i innan skymning. Så fort solen gått ner är det så svart att du inte ser ha den framför dig. 
Vi hade missat det där med affärerna var stängda. Bummer! Och missade även att ta med rester från julmaten igår. Super duper bummer! Så vi åt vad vi fann i skåpen.  Det bidde soppa på burk. Sånt kan juni och för sig vara gött ibland. Men längtan efter nybakt bröd till och avsaknaden av butik att köpa ingjorde att en tog fram bunke, mjöl och bakpulver. För någon gäst hade vi inte i huset. 
En har hört det där att det är lite annat att baka på mjöl härifrån. Så en tänkte att om en bara letar fram ett amerikanskt recept med amerikanske mått så ska väl saken vara biff. Hur klurigt kan det vara liksom? Mycket kan en säga nu såhär i efterhand!
En vet inte vars det gick fel. Om en totalt lyckades blanda ihop måtten? Kanske tog en en matsked salt istället för en tesked? Fast jag tror verkligen inte det!! Dock kändes det mer som om en blandat ihop måtten deciliter och kryddmått. För så salt bidde det! Tvi och blä! Helt oätbara faktiskt. Men de såg i varje fall bra ut!
Hoppas ni haft en skön juldag och njuter av stilla lunk och rester som sig bör! Vi kör en uppesittarkväll nu och inväntar min farsa och hans tjej. De har landat och ska nu lyckas snitsla sig hit i mörkret för första gången. 
Kommentera inlägget här: