37 och jul

(null)
Så har en blivit 37. I år firades det i all enkelhet med bara lilla familjen här på hemmaplan. Inget stort baluns och inget vräkigt over the top. Så härligt!
Frukost på sängen, hemmapul, tårtbak, fika och resturangbesök på kvällen. En videosamtalafe med min mamma och bror med familj och då slog längtet till lite i smyg men nedräkningen hem har börjat och det är med skräckblandad förtjusning. Saknar de fina mina men samtidigt skulle en ju gärna stanna i detta slow living lunk i några månader till. 
(null)

Idag vaknade vi upp på julaftons morgon och fick se att tomten hade hittat hit till Loxahatchee fast Myran inte skrivit det i sin önskelista eller att vi hade tagit med oss barnens julstrumpor. 

(null)

Tomten fick kämpa lite men löste det hela finurligt ändå. 

(null)

Barnen fick slajm som de önskat sig i sina julstrumpor samt en varsin muntligt överlämnad present. Myran ska gå på bio med farfar och se Frozen 2 och Bobbo ska om två veckor besöka en brandstation här i området som då har öppet hus. Intresset är stort tillika peppen just nu. Han springer runt runt här hemma dagligen och tutar som en brandbil. Charmigt men öronen blöder. 

(null)

Nu på morgonkvisten har vi slagit in de sista av paketen. Ett stort till barnens farfar innehållandes en tavla.

(null)

Bilden i mitten är på Rich som nyfödd när hans pappa håller honom. Med denna som inspiration har vi vid varje födsel, eller några veckor/månader in, tagit en liknade bild på alla våra tre småtroll. Sen adderat en när de är tre/fyra månader gamla iklädda samma pyjamas på samma filt. Fint som snus. 

(null)

Nu ska vi snart rulla iväg till vårt julfirande men först snurra förbi en loppis och plocka upp något spännande!

Massa god jul till er alla och ett stort tack för alla grattishälsningar igår! 😘
Kommentera inlägget här: