Hepp

(null)
Hej hopp,
Tittar in och säger hej! 🤗
Det är fredag. Ytterst välkommet och skönt. Denna veckan har vart bra men en prövning. Jag har överlevt. Gjort det så bra jag förmått. Men småbarnslivet är lite kämpigt ibland. Ljuvligt, galet och skoj men också lite kämpigt. Tre barn i olika åldrar med olika viljor, önskningar, behov och tankar. En springer mellan alla och försöker göra det bästa en kan men det har fallit flera gånger denna vecka. Likt att jonglera med porslin men inte kunna jonglera. KRASH! Det har fallit. Jag har fallit. Och skrikit. Får sån ångest när det går så långt. När topplocket går. Får sån oro i kroppen att det bara är så barnen ser mig. Som en klagande och gnällig surdeg. Fler som fightas med dessa tankar?
Men nu är det fredagkväll och jag summerar veckan och väljer att minnas vad jag gjort bra. Ger mig själv en klapp på axeln. 
Har pussat barnen godnatt, läst bok, sjungit  vaggvisor och viskat "jag älskar dig!" i örat på alla tre. Fick ett "å jag dig" tillbaka. Inte fy skam! Heja mig! Heja er alla småbarnsföräldrar där ute! 
Kommentera inlägget här: