Helgens baluns

(null)

God kväll! 
Vi har just kommit hem lite lagom trötta efter en bröllopshelg i Stockholm. Vigsel i pampiga Katarina Kyrka, ett stenkast från där jag tidigare bott. 
En tid i livet drog en upp rullgardinen på morgonen och hade ena kyrkans stora klocktavla som en sol precis utanför fönstret. Och många julkonserter har även där avnjutits med systeryster i kören.
Denna helgs besök var i kärlekens tecken mellan våra vänner Souad och Johan.
(null)

(null)

Själva festen hölls sedan på Kolskjulet på Kastellholmen och vi dansade, åt, dansade och åt lite till... Ett bröllop i min smak!

(null)
Lokalen var utsmyckad av finaste Ida som ni finner under instakontot @ida.linnea.n eller #idasfixochtrix 
Jag tussade ihop henne och Souad i en vild chansning för några månader sedan då Souad hörde av sig och undrade om jag kände en florist. Känner och känner sa jag...vi har aldrig setts IRL men hon gör galet fina bilder på insta. Match made in heaven! 
Ida åkte upp från Linköping i fredags och hängde hos brudparet, förberedde dekorationer och knöt både brudbukett och tärnornas buketter. 
Det var så galet kul att få ses sen på lördagen. På riktigt. Öga mot öga. Efter hatt ha följt henne på distans och smsat lite.
Se bara så fint hon gjorde!

(null)
(null)

Kvällen bjöd på mer dans, mat, skratt och bös med alla vänner.
(null)

Photo booth med rekvisita. En är alltid lika barnsligt förtjust och det är ju ett ypperligt schysst sätt att få lämna avtryck i gästboken såhär.

(null)

Hur en än må trivas i Linköping så gör det alltid extra ont i hjärtat att lämna Stockholm efter en så härlig helg bland vänner och familj. Det tycks visst inte gå över. 
Men det är ändå bra mycket bättre nu när vi bor i vårt Hållbara Hus stort nog att ta emot en skolklass och där gästsängen är alltid bäddad. För har vi inte gäster och besök en helg så är vi själva borta och gästar. Socialt och ösigt som en trivs bäst! 
Hoppas ni haft en skön helg och är pepp på veckan som komma skall! Puss // e