Lite om förrförra helgens loppisskörd

(null)
Goder afton i stugan,
Hoppas februari är fin med er och att dagen vart bra. Här rullar livet på. Bokstavligen. En trampar halvmilen till jobbet på min elcykel och halvmilen hem. Timmarna där emellan bara flyger förbi i ren och skär glädje. Sån energi det ger mig att gå till jobbet. Hjälpa. Serva. Lära. Utmanas. Utvecklas. Bidra. 
Sån energi en kommer hem med. Utomordentligt bra känsla!

En tänkte att det är hög tid att spana in delar av loppisskörden från förrförra helgen då Märta Myran och jag körde ett loppismarathon här kring stan. 
Mycket av det som köptes är work in progress-prylar med visioner om att återbrukas till något annat. Vi börjar här.

(null)

Ett plastigt och förgyllt bordsur för en tjuga.

(null)
Nermonterades med tre skruv för att nu inhysa en förgylld skalbagge. Vi får se vem eller vad som ska få flytta in framöver men såhär bidde detta superenkla och trevliga lilla hack nu.
(null)
Och på min morfars gamla sekretär som har flyttat in i vår matsal står nu denna skönhet tillsammans med lite andra loppade pinaler. 
(null)
Spana in lampfoten! Här med en enkel kal ledlampa. Och så ska den nog få förbli. Denna bidde vår för sjuttiofem riksdaler. 

(null)

Vidare fick denna lilla mässingsljusstake i lövform flytta med hem. 
(null)
Den bidde min för en femma.
(null)

Dessa tre små pinaler var lite av det som fyllde bakluckan på bilen efter vår skörd. Mer kommer att visas, var så säker! :) 

Ha en fab kväll! // e