Maggropen och smilgropen

 
Hej där! Hur mår ni? Här rullar det på och är stabilt nu efter några dagars förkylning. Den har vandrat runt mellan oss här hemma men nu är det i stort sett bara lite rinnande näsor kvar, så vi överlever. 
Helgen i Stockholm var ljuvlig för oss alla. Barnen hängde med sina jämnåriga kusiner och Märta såg vi knappt röken av. Så kul hade de ihop och lekte så fint.
Själv fick jag lite efterlängtad egentid. Jag är hemma med barnen på heltid nu och söker jobb. Så en stund för sig själv var ett litet tag sen, hehe. Men nu spenderades den på middag med vänner och med mina syskon efterföljt av en konsert. Brorsan som fyllde år fick detta i present. Igen. Samma varje år faktiskt. Middag och TAW. Tomas Andersson Wij som är vår husgud och bara måste ses, minst en gång om året. Varför skippa ett vinnande koncept liksom? Han är ju snart aktuell i den kommande säsongen av Så mycket bättre också. Som det längtas!
 
Spelningen i helgen gick av stapeln på Mosebacke. Utomhus i fantastiskt väder, under kulörta lyktor. Vad är inte att älska med det? Helen Sjöholm stod på scen tillsammans med Tomas och de levererade så tårarna mina rann och en fick dra mycket på smilbanden mellan låtarna. Bra mellansnack är det bästa!
En heldag som gjorde mycket gott för maggropen och smilgropen så att säga. Välbehövligt batteriladdande när en nu har en snorig liten gnällspik i knät samtidigt som det är på sin plats att sälja in sig själv i cvn och personliga brev. En härlig liten utmaning som jag än så länge inte tror blivit knas. Jag väntar bara på hur jag i småbarnsdimman råkar skriva något som att jag är snorig, gnällig och trött istället för kreativ, social och service-minded. 
 
I nyaloppade blusen och ett par från i vår tidigare loppade pumps. Båda från Myrorna.
 
 
 
TAW, Helen och Mosebacke i en ljuvlig kombo. Har lyssnat ihjäl mig på låten Barpianisten. Den finns på en skiva där Helen tolkar Billy Joel på svenska. Och just denna text har Tomas översatt. Helt fantastisk!
 
 
 
Hemma hos min bror och hans fru. Deras vackra hus, alla underbara detaljer och skärgårdens vackraste utsikt.
 
Brorsan fick en photoshoppad tavla av vår farsa. Slående likhet, hehe. Passar en sjöbuse som han!