Färger, gardiner och annat pill

Jag inser ju att vi inte kikat in så mycket i det som håller på att växa fram som barnens lekrum. Den yta de kommer ha gemensamt för pyssel, bus och lek som ligger mellan deras små sovrum och tidigare garderober, kallade kattvindar. 

Färgen på väggarna är jag helnöjd med. Den heter isglass och är verkligen krispig.

Gardinen hade vi i vår gamla lägenhet och kändes helt rätt i stil här inne nu. 

På motsatt vägg har vi fått upp en konsolhylla där den lägsta hyllan är djup och agerar skrivbord. Denna hade vi i lägenheten när jag bodde hemma och har flyttat runt i fyra eller fem olika hem. 

Även fast det inte är klart så har Märta redan vart i full gång med pyssel vid sitt nya skrivbord. Det är verkligen en lite återbrukare jag uppfostrar. På gott och ont. ;) Vi har nog aldrig haft så mycket "skräp" här hemma som nu. Hon sparar på allt och pysslar med det. Ser möjligheter, har en enorm fantasi och skapar. Fantastiskt! En kan inte låta bli att känna sig en smula stolt! 

Den gamla världskartan som loppades på landet i Dalarna har kommit upp men det är nog allt just nu. Jag har införskaffat förvaring så leksaker och pyssel kan sorteras upp i garderoben vi hade med oss från lägenheten i Stockholm. Herreguuu vilken tid det tog att skruva ihop den igen! En hel dags arbete. Men nu är den äntligen på plats och förvaringen behövs verkligen.

På gång är sedan att piffa garderoben lite barnsligare med plastfilm, bygga kök/affär och kanske en scen. Men allt detta får bli efter jul.

Kommentera inlägget här: