1 års-kalas och fjortons års olycka?

(null)
Idag har vi firat denna glada lilleman och bestämda herre som fyller 1 år. 
(null)
Det bullades upp i trädgården med tårta och kakor
(null)
Och han fick smaka sin första bit. Hej sockerchock! 

Tänk att en nu vart trebarnsmor i ett helt år. Ett år av kärlek och ös, tålamodsprövande stunder och syskonkärlek. Att se Beppe se sina syskon med den varmaste av blickar, totalt uppslukad i allt de gör och ständigt söka och jaga dem för att få delta i allt de tar sig an. Och se dem med öppna armar låta honom vara med och visa honom världen, näst intill alltid ☺️ det är en ljuvlig vy och känsla! 
(null)

I natt precis på tolvslaget när Beppe fyller sa det BRAK här hemma. Vi hade just somnat men väcktes raskt av...vad?
Precis utanför vårt sovrum samt Myrans, där även Bobbo sover, så hänger (läs:hängde) min stora USA-loppade spegel med guld:ish ram.
(null)
Den hade gått i backen. I tusen bitar. Och ingen av barnen vaknade?!
(null)
Som tur var höll ramen. Den rispade golvet rejält men ramen höll, tack och lov! Upphängningen hade gett vika. Så här är väl sju år av olycka va? 
Nytt glas får beställas i veckan och en bättre baksida med stabilare upphängning får konstrueras. För där den hängt ska den tillbaka.
(null)

Som om sju år av olycka inte räckte adderar vi på bara tre veckor nu sju år till på det. 
Vi har ett nytt skåp i hallen...
(null)

Vi hämtade det hos min mamma för en tid sedan och då vi bar ut det från henne tjoade jag stop innan vi lassade upp det på släpet. "Vänd på det!" sa jag till Rich som stod redo med pirran. "Tar vi det sådär så kommer dörren gå upp och spegeln krascha!" 
Så vi vände på det och baxade fint upp det liggandes på släpet. 
Väl hemma var denna planerande tanke som bortblåst hos oss båda. Upp på pirran igen och framme vid vår entrétrapp så...KRAAAASCH!
Lastat på pirran åt fel håll så gick dörren mycket riktigt upp, slog rätt i metallräcket och spegeln gick i tusen bitar. Suck! Om en ändå haft huvöt med hela vägen...
(null)

Ny spegel beställdes då och fint som snus blev tillslut resultatet. Är så nöjd med det ihop med symaskinsbordet som en granne efterskänkte ❤️
Och vi har ju rutinen inne på detta nu med att beställa spegelglas. Men 7+7 blir la 14 år av otur...Tur en haft ett grymt år av lycka som trebarnsmor i varje fall och att en inte är så värst skrockfull ändå 😉
Kommentera inlägget här: