Telefonkiosk från 1920

Ett annat lite udda jobbprojekt som en pulat med en tid nu är letandet och budandet på telefonkiosker. Vi ska bygga nya lokaler med jobbet och ser över allt från hållbara material, byggprocesser och all inrednig. En har sån ofantlig tur att få beblanda sig med en lite smått galen ägare av bolaget samt en skarp och varm vd. Två olika personer som en känner varmt för och som greppar mina ideer kring både loppade saker, containerfynd och förmåga att sätta en välkomnande prägel på rum och atmosfärer genom återanvändning. Det är ju nästan som om en känner sig normal i deras närvaro, haha. 
Så med nya lokaler i åtanke och många andra fantastiskt spänande projekt i "pajpen" enades jag och ägaren snabbt vid att det är ju en självklarhet att vi ska ha en gammal telefonkiosk i bygget. Det är ju sen gammalt! :)
Som jag har letat, budat, hoppat högt vid pushnotiser på telefonen och nu äntligen är den vår! Under ägarnes semesterhelg med familjen i våras sms-chattade vi och budade för fullt tills allt var klart. Och se så snygg! Renoverad i gammal stil med alla äldre detaljer kvar som plåtskyltar och självaste telefonen. 
 
 
 
 
 
 
 
Att tillägga är väl också att det nu hänger en Supermannendräkt i den - som dig bör! :) Var ska en annars ta av sig och förvara den om inte i fabrikens alldeles egen telefonkiosk?
 
 
Kommentera inlägget här: