Så vad hände sist på landet då?

 
Ja vad gjorde vi på landet i påskas?
Ni som följer mig på instagram hann få en kik bland stories och i det vanliga flödet. Men här bidde det visst ingen uppdatering eftersom en fick pyspunka. Så här följer nu en lite bildkavalkad.
 
Den första dagen tog vi en liten trip till Falun för att hämta en tamburmajor som em köpt via Blocket flera månader tidigare. Denna var för en gång skull inte till mig. Hade nog inte vågat släpa in en till här hemma. För jag har pippi på dem :) Nej se denna fick mellanlanda hemma i Linköping för att sedan flytta till jobbet mitt där det som sagt piffas och fixas i konferansrummen.
 
Jag trodde av bilderna som säljaren la ut att den var svart men när vi hämtade den så var den målad grafitgrå. Lite synd när en också vid närmare syning såg att den hade en fin brun originalfärg under det gråa. Kolla skarven här nedan.
En försökte skrapa och använda varmluftspistol men det blev inte snyggt eller bra så svart färg blev lösningen och den trollades snabbt till hur en också trodde att den såg ut från början. 
Har ingen efterbild just nu men ska se till att ta det snarast.
 
 
Övrigt som det pysslades med där uppe gick allt i bröllopets tecken. Det är inte många veckor kvar nu tills RIchards kusin gifter sig och gården ska hålla hov för sitt tredje bröllop. En hoppas innerligt att lille herr Beppe i magen min behagar titta ut snart så vi får en chans att delta på bröllopet. Stor risk känns det dock som att vi kommer missa detta.
 
 
Slaggårn tömdes på saker, sopades ren från topp till tå och högtrycktävttades.
 
Alla de bord och stolar som brukar stå där inne bars upp på loftet för att göra plats för längre och smalare varianter som bröllopsparet hyr. Precis som vi gjorde. Det blir lite drygt hundra gäster nu. Vi hade "bara" 80 så varje millimeter räknas.
Det monterades än fler vimplar
Och lösning för en projektor monterades.
Och en påbörjan för dekoration där ängsblommor ska stå förbereddes.
Mycket av våra gamla bröllopssaker som står kvar där uppe återanvänds vilket jag fullkomligt älskar men mycket nytt (men också återanvänt) hittar brudparet också på. Som att bygga en bar i trädgården!
 
En back drop av tre gamla dörrar som stod i logen samt snickarbänken från snickarbo´n gör grunden för världens finaste trädgårdsbar! Det kommer bli så snyggt!
 
Sist men inte minst så hann vi självklart med en och annan loppis också. Men mer om det imorgon! Ha en fab dag!
 

Kommentera inlägget här: