When at kärmors...

Hon är en av de varmaste och gladaste människor jag har fått äran att lära känna, en av de mest händiga och kreativa själar som går i ett par skor. Och så älskar hon mina barn över allt annat (förvisso lite partisk månne då hon är deras farmor -men ändå!) :)
Vi delar många intressen. Tydligast är nog loppisfyndandet och det återbrukande skapandet. Min kärmor(svärmor) Helena!
Min kärmors vind är som en enda stor loppis. Skatter, prylar, pinaler och bös. Allt, allt, allt finns där. Till min lycka och hennes mans förtvivlan, hihi. 
Det har sparats på mycket genom åren. Sånt som tillhör gården sedan urminnes tider, prylar hon själv köpt in när hon drev butik och sånt som gjort entré via loppisar. 
Och det är inte heller bara jag som älskar hennes vind. Barnen mina tycker att det är som en leksaksaffär då mycket från Richards och hans syskons barndom är sparat i lådor där uppe. Det är det första som det tjoas om när vi hälsar på (efter alla glädjetjut, pussar och kramar till hej). "Farmor, kan vi gå upp på vinden..." kommer från Myrans och Bobbos läppar i kör. Och sen leks det i timmar.
Men nu sörru e hon i röjartagen, säljer på Tradera, skänker till secondhand-butiker och sorterar. Så i helgen när vi hälsade på blev det lite fina fynd för min del...
(null)
Ett gammalt fönster omgjort till spegel fick följa med hem och ska få komma upp i trappen här hemma bland min samling av andra speglar.
En fin låda från en tygaffär med små fack, för knappar månne? kommer få flytta in i barnens lekrum och hålla ordning på diverse pysselmaterial.
Och ett par fantastiska läderstövlar med kelimtyg på skaften. Stor stor älsk! 
Nu är hennes man lite lyckligare, då ytterligare tre saker lämnat deras gård. Vad min man tycker? Hehe, ja gissa själv! :D

Kommentera inlägget här: