Lördagen loppade gobitar

Igår var vi som sagt iväg på ett loppisrace tillsammans med Rich kusin och fästmö. De letade prylar till att dekorera Slaggårn med till det stundande bröllopet i sommar och jag...jag letade efter allt och inget. Som vanligt. 
Kom hem med tre små blusar, en bok, ett diadem till Märta och ett par träskor

(null)
Första blusen med knyt i halsen och fåglar till mönster. Tjugo riksdaler enbart! Prislappen säger 40 men denna loppis kör alltid halva priset...
(null)
Inte lätt att prova nu med rundare former över både mage och byst men jag tror den kommer passa sen efter graviditeten.

(null)

Blus nummer två var en prickick volanghistoria som jag föll för pladask. Vilket jag brukar göra för det mesta med prickar. Även denna för en tjuga.

(null)

Och nummer tre har jag faktiskt sedan tidigare i både vitt och svart. Båda är favoriter som används flitigt så att hitta exakt samma modell i en ny färg kändes kalas.
(null)

Sen sprang jag på ett par oanvända träskor från Swedish Hasbeens från 2011. Det var året då de gjorde ett desigsamarbete tillsammans med H&M och dessa skönheter var en del av resultatet. Nypriset låg då på 499-599 cirkus.
(null)

(null)

(null)
Dessa finingar blev mina för fyrtio kronor och är i min storlek. Jag får se dock om jag ska ha dem kvar eller sälja vidare...tycker klacken är lite för hög till vardags för att jag ska vara bekväm. Men kanske till bröllop...Eller då blir det bloppis för dessa.
(null)
Köpte även en bok om textning för en tia och ett diadem till Märta för två spänn
(null)

(null)

(null)

(null)

Sofia:

Men alltså den prickiga blusen, och den med fåglar... Drömmiga! 💕

Svar: ☺️ Sicka fina fynd va!? Kul att du gillade dem å 😘
Emilia

Kommentera inlägget här: