Gårdagens lilla skörd

Igår drog vi hela familjen en repa till kärmor min utanför Tranås för ingen mer speciell agenda än mys och häng. Hundpromenad, fika, lek och prat. En skön dag utan måsten helt enkelt. 
(null)

Vi började morgonen med att passera en loppis, som ni som följer mig på insta och stories säkert såg. I ett köpcentrum utanför stan slår Östergötlands auktionsverk upp portarna en gång i månaden och säljer av allt från dyrgripar till bös.
(null)
Jag sprang på mycket fint. Som inte köptes.
(null)
Gölligaste lilla barngungstolen.
(null)
Finfina lampor. Gillade både skärm och fot!
(null)
Skrivbordsstol och jordglob.
En hel hop av saker en inte behöver men tyckte om. 
Vissa grejer var tyvärr i dyraste laget så just ordet loppis kändes sådär. Spana in denna krokidocka tillexempel.
(null)
175 riksdaler. En ny på Panduro ligger på 149:- och nej denna var inte alls speciell, varken i storlek eller material. En helt vanlig variant!
Men jag kom inte där ifrån tomhänt.
(null)
Min lilla skörd bestod av en fin duk till ett av uteborden på landet, en djup och två flata tallrikar till vår samling av vardagsporslin, en tillbringare med lock och kran (som dock inte kommer användas till det -återkommer i frågan!) och en dalahäst. Den sistnämnda är en present bland några andra saker som vår inneboende Vendela ska ha med sig till Tyskland snart på en språkresa hon ska göra. Vi hade en utbytesstudent hos oss i höstas och nu är det dags för Vendela att åka till henne och hälsa på. Så ett litet ihopplock av svenska saker är väl på sin plats :) 
Hoppas ni mår gött och har en skön söndag! Vi är på hemmaplan idag och fortsätter med bokhyllebygget, tvättar och förbereder inför veckan samt leker runt både inne o ute. 
Må bäst! // e
Kommentera inlägget här: