Årets mest klimatOsmarta grej?

(null)

Jo men visst sörru...

"Att avstå från att föda ett barn är den enskilt största klimatinsatsen en person kan göra, långt större än att sluta flyga eller sluta äta kött. Varje ofödd individ innebär mindre press på planeten. Allt enligt en studie av forskarna Kimberly Nichols och Seth Wynes vid Lunds universitet och University of Vancouver."
Orden ekar i huvudet mitt men samtidigt tänker en att att vi behöver fler klimatskötare och fler Gretor. Eller hur?
Så det här är anledningen till min enorma trötthet sista tiden, varför en bihåleinflammation knäckte mig då en inte fick ta mer än alvedon som smärtlindring och varför Richard själv fick åka och köpa vinkylen -för att jag inte ska bära. 
TADAA!!
(null)
I maj/juni sisodär utökar vi vår cirkus här hemma och blir fem. Men eftersom jag har en tendens att gå över tiden och mer jobba som en elefant i längden på graviditet så är vi väl glad om denne lille krabat är ute till jul... ;) Sjukt pepp, glada och spända är vi allesammans i familjen. Och av ommöbleringen som pågår i min mage just nu att dömma så känns det väldans mycket som om en liten Bobbo #2 (ett finurligt energiknippe, hyssmakare deluxe och tornado av rang) kommer att göra entré. Men vi får väl se.
Det var väl egentligen bara det en ville titta in och säga! Så hej hopp! Ha en fab måndag! 😘


Anonym:

Grattis i massor från Tilda

Svar: Tack fina! 😘
Emilia

Kommentera inlägget här: