I dikeskanten

Se vilken skönhet till skrot en fann i dikeskanten när en cyklade till jobbet för ett tag sedan. Mmm...rost! Perfekt att ha, inte sant!?
 
 
Skämt å sido, men jag plockade faktiskt med mig den! Inte till mig själv utan (harkel) till en kund. Jag håller på med ett inredningsprojekt, en make over, tillsammans med ett företag här i stan där vi jobbar oss igenom rum för rum och hottar up deras lokaler i en karibisk/industriell-stil. Konstig blandning månne, men det finns en förklaring.
 
Denna rostiga skylt hade ett företagsnamn och kontaktuppgifter på sig som jag sökte på på nätet och där fann jag att de gått i konkurs för en tid sedan. Så det fanns väl en anledning varför skylten låg slängd i dikeskanten. 
Jag skruvade bort företagsskylten och la i metallåtervinningen på jobbet fotade sedan själva foten och sålde in den till min kund :) Tanken är att de ska med denna rostiga fot i sin entré visa vilka delar deras verksamhet består av. Lite som en sån här vägskylt.
 
 
Taget ur sitt sammanhang och utan större förklaring av projektet, kunden eller lokalerna så fattar jag att det kan låta galet men ni kommer kunna se detta växa fram bit för bit under årets gång. Bare with me! 
Kommentera inlägget här: