Avtackad på jobbet

En fick sig en så fin överraskning häromdagen. Då det är dags att gå hem på försäldraledigt och inte kunna hänga med sina goa kollegor på daglig basis en tid så överraskade de mig med en present. Så gulligt! En hade inte trott eller räknat med nåt sånt alls då jag inte slutar eller så. Jag pyser ju bara iväg en liten stund.
 
I den fina inslagningen låg två röda paprikor och sura colanappar. Hello craving deluxe! En supergo filt i ekologisk bomull till Beppe samt en paprikaplanta så jag nu kan driva upp mina egna paprikor, hehe. Och sist men absolut inte minst ett gåvobevis på ett matpaket till någon annan som behöver det! Stor, stor älsk på detta och att mina kollegor så fint snappat upp vad jag brinner för och har för cravings. 
Det känns konstigt med vad som komma skall och miljöombytet som nu sker. Mysigt att gå in i en bebisbubbla igen, och som det känns också för sista gången. Även om mitt visitkort denna gång mer kommer säga logistikchef än lattemorsa. För det blir nog en viss skillnad med första barnet och en föräldraledighet på Kungsholmen lallandes runt med andra lattemammor till att nu snart ha tre där det ska hämtas och lämnas på olika skolor och förskolor. Så logisik och pussel blir nog månne mer melodin.
 
 Tack fina vänner och kollegor för överraskning och finfina presenter! 

Kommentera inlägget här: