Vi lämnade i kaos

(null)
Samtidigt som sommaren tuffar på här på landet med våra projekt så blickar en tillbaks i mobilens fotoalbum då och då och påminns om vad vi lämnade hemma och vad som väntar. 
På hemmaplan i Linköping just nu har min bror med familj checkat in i vårt hus för att bo några nätter och bland annat besöka Astrid Lindgrens Värld. Perfekt för dem att bo över nära utflyktsmålen och perfekt för oss med några som tittar till huset. De själva hyr ut sitt hus på Dalarö under sommaren och "hemestrar" sedan runt i Sverige. Vi hyr inte ut men lånar ut till familj samt att vi har vår inneboende. 
När det snart blir dags att vända hemåt för oss så väntar ett altanbygge som lämnades i kaos. Tanken var att hinna klart före landetavfärden men som vanligt vill vi mer än vad vi förmår. Speciellt i nuläget med en  liten Beppe och två sommarlovslediga storasyskon. Inte många skruv hinns dras med dessa tre illbattingar. Tur vi inte har bråttom. Ny deadline är innan semesterns slut. Fast jag lovar inte att det hålls! 😊
(null)
Altanen blir stor och kommer rymma en soffgrupp, bordsdel samt någon form av diskbänk/avlastningsyta/utekök. Det sistnämnda håller kreativt på å växa fram i skallen min.  
Vårt fantastiska körsbärsträd blir inbyggt i trallen och förhoppningen är att små trippande barnfötter kommer dra in mindre mängd fnutter i huset. Jag ser så mycket fram emot att duka upp den första middagen kring bordet och mumsa på den första fikan i soffgruppen när allt är klart.
Kommentera inlägget här: