Lata landetdagar

(null)
Nu har vi vart uppe på landet i en vecka och dagarna liksom segar ihop sig som kola. Ljuvligt degigt tempo. Inget görs men dagarna går ändå. Att åka och handla middag eller köra en tvättmaskin är liksom gott nog som en aktivitet. Mitt dygn är ju dock ändå samma lika på något sätt. Amma, sova, byta blöja....Är väl därför en inte uppdaterat här på sistone heller. Det känns inte som om det finns något revolutionerande att skriva, hihi. Sen blir det lite motigt och ett större gap att sätta fart att skriva igen när glappet oplanerat  blivit så långt. Som en ond cirkel. Ska dock verkligen försöka få fart på uppdateringarna igen. För visst händer det grejer här på landet utöver mitt dygnsschema med lilla Beppe som går på repeat. Idag är vi tillexempel påväg till ett sågverk som säljer stockar. Vi har två mer eller mindre ruttna stockar på två hus som behöver bytas. Ett spännande och större projekt.
(null)
Våra dagar hittills har spenderats med vänner och familj. Och så kommer sommaren fortlöpa. Gäster som checkar in och checkar ut. Mysigt som attans!
Det är som ett kollektiv och många händer som hjälps åt vid måltider och med barnen. Det slår en som på huvudet såhär att detta är för mig det optimala sättet att leva. Generationsboende när det är som bäst. Många vuxna per barn. När en själv inte orkar eller sitter fast med amning så finns det alltid någon annan som tar vid. Leker, busar, hjälper, förklarar och diskuterar. Det känns som en ynnest att få ge sina barn det här. 
(null)
Världens finaste storasyster med Beppe.
(null)
Mormor och Beppe
(null)
Farfar och Anki med Beppe
(null)
Farfar med Bobbo
(null)
Middagar i solnedgång på gården
(null)

(null)
Och så lilla jag i sommarens skönaste landet outfit. Snickarbyxan och träskon. Båda loppade, såklart! 
Hoppas ni också mår gott i sommaren!
 Puss // e

Kommentera inlägget här: