Söndagslunk

(null)
Hej hopp från ett härligt söndagsdegigt lunk. Vi har lite sjukstuga här. Inget större, mest förkylt o nån temphöjning. Perfekt egentligen för att sakta ner tempot, stanna inne, pula och pyssla.
Jag tvättar igenom julens högar av dukar, servetter och kläder, Richard bygger på bokhyllan i vardagsrummet, Märta pysslar med några av sina julklappar och Frank är mest en tornado som vanligt, hihi. Röjer, härjar och bygger med tåg över hela nedervåningen. När det inte är ynkligt och tröttmössan är på pågrundav förkylningen förstås- då degas det soffa med napp och Ninni (gossekanin) och tittas på film eller läses bok.
(null)
Märta fick en målarlåda i julklapp av mormor så skapandet är i full gång och tavelväggen i vardagsrummet byter konstverk titt som tätt. Vernissagerna byter av varandra.
(null)

(null)
Själv försöker jag rida ut mitt förkylda huvud med läsning i alla roliga böcker som en fick i födelsedagspresent och julklapp. Alla med den gemensamma nämnaren hållbarhet i innehållet.
(null)

(null)

(null)
Och vi städar sakta undan julen. Granen fick tacka för sig men adventsstjärnorna och alla julblommor får stanna en tid till! Ljuset behövs och doften är ljuvlig!
(null)

Ikväll kommer min mamma ner för att hänga med oss i en vecka. Richard ska bort med jobbet så jag passar på att tanka lite mamma-tid, barnen mormor-tid, samt att jag får avlastning och hjälp med vardagspusslet. Alltid uppskattat och välkommet!

Kommentera inlägget här: