Check! ✔️

Goder afton, 
En ligger utslagen och pustar i soffan framför Så ska det låta i detta nu.
(null)
Vyn är denna. Men ändå inte. Inte så städad faktiskt. Mer rörig. Men en jobbar efter premissen det som inte syns finns inte...så...
(null)
Jag har släckt! Problemlösning deluxe.

Helgen har var bra om än innehållt lite väl många och långa listor som checkats av. Men de är avcheckade så det känns gött!
Richard stack för några timmar sedan och är påväg mot en jobbvecka på bortaplan. Precis innan han stack hann Frank få feber och blev väldans ynklig tyvärr. Farmor har dock anlänt för att hjälpa mig i veckan, fram till torsdag då det blir skiftbyte igen och morfar kommer, för även jag ska ut och flänga i veckan. Stockholm, Jönköping, Borås och Huskvarna med jobbet. Pöh! Men med galet roliga agendor så lika mycket Jippie! Hoppas dock att allt blir av nu med unge herr feber-yrvädret här hemma. Att han inte blir värre och att farmor orkar. Känns som om denna natt kommer visa läget.
Vi har jobbat på långa listor för avcheck hela helgen. På fredag blir Märta 6 år och på lördag är det kalas följt av att vi åker till landet direkt efter för en veckas semester och skidåkning. Inför kalaset har det bakats, packats godispåsar och handlats kalasiga pinaler, det har slagits in paket och krullats med snören (min mamma fyller också år på tisdag och henne hoppas jag på att hinna fira i Stockholm imorgon kväll),  det har packats för fjällen och storhandlats mat för att denna vecka ska rulla smidigt, det har tvättats och lagts fram kläder för att underlätta för farmor och morfar. Se bara...
(null)
Märta mitt hjärta! Så ordningssam och idérik (och galet lik en själv som barn...och nu) så att hjärtat slår en trippel axel. 

Frank hjälpte också till. Med att packa till Richard! :) 
(null)
Ett rosa trollspö är nog precis vad som behövs gör militärövningen han är på väg till. 
Hoppas ni haft en skön helg! Nu ska jag ta mig en kopp te och bläddra i lite magasin och böcker. Puss // e
 
Kommentera inlägget här: