Arrividerci tjugoarton

(null)
God start på det nya året goa ni!
Hoppas 2018 slutade på de bästa av sätt och banade väg för ett kommande och förstklassigt 2019!
Jag gav inga nyårslöften i år utan tycker gott att jag behöver jobba vidare på förra årets lite till - behandla mig själv som jag gör andra. Vara snällare mot mig själv alltså! 
Ett ständigt arbete. Nog har en blivit mycket bättre men kvar finns att göra. :)
Min vilja, smått galna hjärna och kliande kreativa fingrar vill just nu mer än vad mitt liv och min tid får ihop det. Så kan nog hela 2018 summeras. Men en försöker att inte vara för hård mot mig själv här. En jobbar helt enkelt hårt att vända tankarna från ältande kring vad som inte hinns med eller görs till att fokusera på vad som prioriteras och görs. 
Bloggen har blivit lidande men familjen prioriterad.
Husrenoveringen har haltat (men med tanke på hur vi öst på i nästan två år så är en liten nedsaktning och paus kanske välbehövlig) men att båda jobba 100% och ha småbarn har prioriterats.
Kreativa DIY-projekt har inte dokumenterats men en själv, egentid och småpysslande har ändå skett och prioriterats. 
2017 var en stökigt år för mig. 2018 har handlat om att hitta tillbaka och få balans i ett livspuzzel. 2019 fortsätter i samma anda. Inte bara ett hållbart hus utan även ett hållbart liv! Avanti!

(null)

2019 firades in i en för 150 riksdaler nyloppad blåsa från Hjärta till Hjärta. I spets, v-ringad omlott över bysten, markerad midja och strax nedanför knät lång kjol. Just my taste!
Kommentera inlägget här: