Mental pepp i #vabruari

(null)
Hej mitt i natta!
I huvudet snurrar just nu låten från Sound of Music. Ni vet: 
"Raindrops on roses and whiskers on kittens 
Bright copper kettles and warm woolen mittens
Brown paper packages tied up with strings
These are a few of my favorite things...

...When the dog bites, w hen the bee stings, when I'm feeling sad
I simply remember my favorite things a nd then I don't feel so bad"

I tanken byter jag ut allt till egna favoritsaker. Saker en längtar till:
  • Att få hoppa i vattenpölar
  • Tussilago och vitsippor i diken och i skog
  • Salta stänk i ansiktet i Stockholms skärgård
  • Sena sommarkvällar med vänner på Mosebackes uteterass ackompanjerat av lite Tomas Andersson Wij
  • Cykla till jobbet i bara linne och shorts
  • Sitta och titta på min älskade Slaggård som skimrar turkost i kvällssolen. 
Sånna saker! <3
Mental pepp! 

Vabruari tar nämligen ut svängarna här. Nu tycker jag så jevla synd om mig själv samtidigt som jag inte kan sluta småflina. För vad mer kan nu ske?
Igår var jag hos läkaren igen för min bihåleinflammation. Efter 1,5 veckas kämpande med minimala framsteg så är kroppen slut och nu skrevs antibiotika ut. Det tar några dagar innan resultat nås så jag är ack så försiktig med den lilla energi och de få krafter jag har. Blev sjukskriven fram till tisdag men hoppas såklart vara på benen innan det! Som jag längtar till jobbet nu!!

Efter vår sedvanliga pannkaksmiddag ikväll (alltid på torsdagar), som dock bidde lite deluxe då det är Alla hjärtans dag, så var det dags för "spa".
(null)     
Inte vilket spa som helst dock. Tadaa! Lössen har gjort entré och kamning och schamponering halva kvällen var ett faktum!

Sedan läggning av barn och en hann pusta ut en liten stund i soffan för att samla kraft. Sen hördes det välbekanta ljudet, som får kalla kårar att isa längs ryggen, från Bobbos sovrum. Hej kräksjuka! Som vi har längtat! NOT! Än så länge bara han men vi andra lär väl falla som furor under helgen.
Och som en liten parantes så ska jag ringa förskolan imorgon och starkt rekomendera, nej lägga in mitt veto: SERVERA FÖR F*N INTE RÖDBETSSOPPA I FEBRUARI MÅNAD!!!! PUNKT.

Så. Hoppas ni alla mår bra och att livet där ute i den stora världen är skoj! Själv räknar en minutrarna tills att nästa tvättmaskin ska laddas, spya ska torkas, nästa familjemedlem kastar in handduken, tablettkonstellation ska tas och luskamning ska ske. Känner mig så redo för nödslakt! Hepp!
(null)
(null)
(null)
(null)Kommentera inlägget här: